Vragen? Bel ons:

+31 85 0250500

 

Omdat prima niet goed genoeg is!

Mail ons uw briefing

Betaalmogelijkheden en verzendkosten

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. U ontvangt 2% betalingskorting. 

Op rekening

Bij orders boven de 500 euro excl. BTW en vrachtkosten 50% aanbetaling en 50% binnen 14 dagen na levering. Bij custom made (Verre Oosten) producties, 50% bij opdracht, 25% bij verzending vanuit de fabriek en 25% binnen 14 dagen na levering. Bij 100% betaling vooruit bij opdracht krijgt u 2% betalingskorting.

 

Verzending

De levertijd verschilt per product en is mede afhankelijk van de gewenste bewerking. In de regel worden bestellingen binnen 3 weken geleverd. In veel gevallen is dat eerder in enkele gevallen wat later. Wanneer de goederen voor een bepaalde datum geleverd moeten worden is het raadzaam contact met ons op te nemen. Wij gaan vervolgens voor u kijken of de gestelde deadline haalbaar is.

Binnen Nederland verzenden wij o.a. via DHL, Fedex en PostNL. Wij berekenen per bestelling een vast bedrag van € 12,50. Voor Belgie is dit € 25,00. Bestellingen vanaf een orderwaarde van € 550,-, exclusief BTW, leveren wij gratis op 1 adres in Nederland en Belgie.

Monsters
Wenst u eerst een sample van het gewenste product te bestellen? Geen probleem en wij juichen het zelfs toe. U kunt uzelf op deze manier overtuigen van de kwaliteit van de producten. Samples tot € 2,50 versturen wij gratis. Wenst u een sample van een artikel dat hoger is geprijsd dan kan dat natuurlijk ook. U betaald dan de productprijs zoals op de site vermeld verhoogd met de voor die zending geldende verzendkosten.
Eventueel bestelde samples nemen wij niet retour maar bij bestelling van de order binnen 14 dagen na verzending van het monster worden de eventueel gemaakte kosten wel gecrediteerd. 

 

 

 

 

Back to top