Nieuws

Er valt iets te vieren: een nieuwe partner in het bedrijf en een nieuw kantoor!
5 jaar geleden ben ik gestart met Louter Promotions. Het bedrijf is de eerste jaren met gezonde stappen gegroeid. In die periode heb ik een mooi en fijn klantenbestand kunnen opbouwen waarbij er mooie opdrachten mijn kant op zijn gevallen. Maar net toen de orders en aanvragen echt goed los kwamen was daar ineens Covid19 waardoor de omzet enorm terug viel. Maar…..als een echte Rotterdammer de mouwen nog verder opgestroopt en niet gaan klagen. Het is niet anders, schouders eronder en met het, gelukkig gezond opgebouwde, bedrijf overleven. Stilzitten en afwachten is echter niets voor mij. Dus behalve contacten onderhouden, en zoeken naar nieuwe mogelijkheden (zoals verder verdiepen in sustainability en sustainable promotionele artikelen) heb ik mijzelf de afgelopen periode ook enkele maanden (voor een paar dagen per week en in het weekend) “verhuurd” aan GGD priklocaties om daar werkzaamheden te verrichten. 
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
Na een zakelijk dus wat mindere periode blijf ik positief vooruit kijken en deel juist hierbij ook graag goed en leuk nieuws. Zo komt mijn zoon Sven Louter namelijk per direct het bedrijf versterken, iets waar ik ontzettend blij mee ben en wat mij ook trots maakt. Daarnaast hebben wij besloten om naar een nieuwe en grotere kantoorruimte over te stappen. Vertrouwen in de (nabije)toekomst is er dan ook volop. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Dus heeft u interesse in een (hernieuwde) kennismaking, heeft u een aanvraag voor (promotionele) geschenken, merchandise of eindejaarsgeschenken neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt Sven bereiken op het nummer: +31 6 28736137 en mij op +31 6 42772812. Via info@louterpromotions.nl of +31 85 0250500 zijn wij overigens ook te bereiken en een afspraak is wat ons betreft altijd zo gemaakt.

Louter Promotions: Omdat prima niet goed genoeg is! Graag tot snel!

=====

Cadeautips voor o.a. de kerst(pakketten)? 
Vraag ons om de kerstpakketten gids en vele andere mogelijkheden!

=====

Technologie

 

 =====

Diverse links naar de nieuwe 2020 catalogi, vol met nieuwe artikelen!
Maincollectie 1) https://viewer.xdcollection.com/xd/nl/louter-gifts/main/#/ 
Maincollectie 2) https://digi.impression-catalogue.com/FG/digital/version/nl/LOUTERPROMOTION/?page=1#/
Technology: https://onlinetouch.nl/d-vice/nl-2020#/0/ 
Mints & Sweets: https://mintsandsweets.com 
Care producten: https://promotionalcare.nl/index_nl.html 

Greep uit de nieuwe collectie: https://viewer.xdcollection.com/xd/nl/louter-gifts/whats-new/#/

 =====

Sustainable collection, net even anders...!

 Schermafbeelding_2018-06-18_om_11-51-33

 

=====

Herinneringswaarde promotionele artikelen 75%
PromZ - Recent onderzoek in Frankrijk – uitgevoerd door CSA Research in opdracht van 2FPCO (Fédération Française des Professionnels de la Communication par l’Objet) – heeft aangetoond dat promotionele producten een hele hoge herinneringswaarde hebben. 

Op herinneringswaarde scoorden promotionele producten 75%. Dat is vergelijkbaar met het cijfer voor bioscoopreclame en ver boven de percentages van de andere media. 89% van de ondervraagden zegt promotionele artikel sympathiek te vinden, 77% wil er graag méér hebben en 77% bewaart de ontvangen promotionele artikelen.

De federatie 2FPCO concludeert dat er een opwaardering nodig is van promotionele artikelen en dat ze geen sluitstuk meer zouden mogen zijn van de strategische marketingplannen van ondernemingen. 

 =====

Graag stellen wij aan u voor: Het voetbalteam van Louter Promotions, actief bij BVV Barendrecht in de 35+ competitie. 

Voorbeeld van afbeelding









Laatst bekeken